Amend: The Fight for America (2021) - Subtitrat in Romana


Watch Amend: The Fight for America (2021) - Subtitrat in Romana episode

Când s-au fondat Statele Unite ale Americii, idealurile de libertate și egalitate nu se aplicau tuturor oamenilor. Acestea sunt poveștile curajoșilor americani care au luptat pentru a îndrepta greșelile națiunii și pentru a consacra valorile pe care le iubim cel mai mult în Constituție - cu libertate și dreptate pentru toți.

Will Smith  prezintă o perspectivă asupra luptei în continuă evoluție și adesea letală pentru drepturi egale în America, prin prisma celui de-al 14-lea amendament.

Indiferent de sentimentele pe care le aveți despre Netflix, este dificil să susțineți că gigantul de streaming nu este inteligent. Dacă aveți de gând să publicați un documentar juridic format din șase părți despre un singur amendament constituțional, care vine complet cu extrase din documente istorice care datează de la ratificarea celui de-al paisprezecelea amendament din 1868, atunci cel mai bun mod de a face acest lucru plăcut pentru o masă generală publicul este ca unii dintre cei mai renumiți actori din lume să citească.

Category: Documentar Istoric


Next Analytics uptime monitor