Disclaimer: This site does not store any files on its server. All contents are provided by non-affiliated third parties.

Seasons:: 1.

Episodul 13 Episodul 12 Episodul 11 Episodul 10 Episodul 9 Episodul 8 Episodul 7 Episodul 6 Episodul 5 Episodul 4 Episodul 3 Episodul 2 Episodul 1
Moldovenii (2019)
Moldovenii (2019)

Moldovenii (2019)

Pe colbul ulițelor, în interioarele caselor bătrânești sau ale celor recent construite, moldovenii pun cap la cap secventele menite să îi facă să râdă cu lacrimi pe români. Dincolo de comicul de situație, cel de limbaj derivă din accentul specific inconfundabil și din expresiile neaoșe, pline de haz.

Lumea satului, atinsa de „vraja” celor mai noi tehnologii, dar și de interese instituționale oculte și de obiceiuri împrumutate de la oraș se zguduie de râs, rămâne mută de uimire, se mișcă în ritmul naturii, dar, mai ales, în ritmul naturii umane.

Sursele de inspirație pentru scenariul serialului „Moldovenii” sunt aspectele vieții de zi cu zi a sătenilor, slăbiciunile omenești, atmosfera rurală, dominată de figuri centrale ale lumii satului: preotul, dascălul, primarul, omul de rând.

Categorii: Comedie

Actori:

Director:

Scriitor:

Țara: Romania

Data lansării: 2020-01-03

Durată: 60

Calitate: HD

Punctaj: 0

Punctaj(1)


#Moldovenii #online